Извънредни новини от България

На г. във Варна се случи забавна история. Когато младежът видял личната карта на булката в разгара на сватбата, се разиграла цяла история. Оказва се, че момичето, за което иска да се ожени, вече е на 64 години. През цялото време Кремена Бъчварова постоянно е криела възрастта си и е казвала на Борислав Тренков, че е само на 29. Тялото и лицето ѝ изглеждали стегнати и млади, така че годеникът ѝ не се и досещал, че тя е два пъти по-възрастна от него.


Кремена Бъчварова
Извънредни новини от България

След този случай хиляди хора са поискали да научат за новото ефикасно средство за подмладяване на кожата, което се произвежда в Европа.

Ето, какво разказа Борислав Тренков за случилото се:

Няма да повярвате, колко бях шокиран, когато научих истинската възраст на Кремена. В моите очи тя изглеждаше просто като 30-годишна жена, нищо повече. Цялата година, през която се срещахме, бях щастлив и влюбен в нея. Обаче в деня на сватбата ни видях личната ѝ карта. Толкова се уплаших, че се развиках на Кремена. След това избягах от сватбата.

Повече от месец бях озадачен и не разбирах, какво да правя по-нататък. Но после разбрах, че всъщност възрастта на Кремена е само число. Ако не бях видял тези цифри, тя пак щеше да изглежда все така красива и мила, а на фигурата ѝ много жени биха завиждали. Щом е така, от какво се плаша тогава? Нямаше нищо лошо в това, че бяхме гаджета. След като добре обмислих всичко, отидох при Кремена. Простих ѝ, че ме излъга, и още веднъж я помолих да се омъжи за мен. Вече сме женени и прекарахме чудесно медения ни месец, пътувайки. Сега чакаме бебе и сме много щастливи.

Тази история порази редакцията ни и ние решихме да помолим Кремена Бъчварова за интервю.

Журналист: Здравейте, Кремена! Бихте ли ни разказали, как успявате да изглеждате толкова добре, като момиче? И защо скрихте истинската си възраст от Борислав Тренков?

Здравейте! Ами, ако бях казала, на колко години съм, че съм на 64, дали щяхте да ми повярвате? (смее се) Колкото повече ме заглеждате, толкова повече се изумявате. Както забелязахте, гледайки лицето и кожата ми, не можете да ми дадете повече от 40 години, и едва ли ще приемете, че вече съм на 64. Просто никой не би повярвал... по тази причина, когато срещнах Борислав, толкова младо и красиво момче, не му казах за възрастта си. Защото не исках да го уплаша. Освен това, тогава имахме прекрасни отношения.

Журналист: Никак не ми се вярва, че сте на 64 години. Ако някой ме попита, пред мен сега е жена, която е само на 35. Как е възможно това? Бихте ли ни разказали?

Преди 12 години се разделихме с мъжа ми. Тогава бях на 52 години. Мъжът ми ме напусна заради друга жена, която беше по-красива и по-млада от мен. Дори 2 години по-късно, след като се разделихме, се чувствах много зле и тогава лекарят ми назначи препарати за стрес. Обаче психичното ми състояние все не се връщаше към нормалното.

Докато веднъж не реших твърдо да покажа на всички, че съм жената, която може да бъде красива и млада, независимо от възрастта си.

Почнах да харча пари за средства за подмладяване, които рекламират по телевизията. Но нямаше такова средство, употребата на което би дала резултат. После започнах да посещавам скъпи курсове за красота във Варна. Но, както и преди, нищо не се променяше. Тогава осъзнах, че вероятно би било най-добре, ако се опитам да намеря природни съставки, които да ми подхождат. Да ги подбирам и да ги пробвам веднага върху себе си. Успях да разбера, какво е добро за мен и какво не. Следвах фармацевтика, и на това отгоре имам 30-годишен стаж. Затова не ми беше трудно да правя екстракти от лечебни растения и билки и да ги тествам върху себе си.

Журналист: Много интересно! Невероятно е, но вие наистина успяхте!

Ама, както виждате по лицето ми, така е. Започнах да използвам нещата, които даваха резултат (смее се). В продължение на 3 години изпробвах много лечебни формули. Понякога те нямаха ефект, а понякога резултатите бяха незначителни. Но не се предавах. Когато бях вече на 57 години, най-после успях да направя нещо невероятно. След като получих тази рецепта, започнах постоянно да използвам продукта си. 7 дни по-късно приятелите ми забелязаха, как лицето ми започна да изглежда по-добре. Тогава не бях сигурна в резултата, но след още 30 дни употреба на средството ми, произведено по новата рецепта, приятелите и роднините ми престанаха да ме разпознават.

Представете си само, как отивате на фризьорския салон, където ходите обикновено, там ви поздравяват, но ви гледат, сякаш не са ви виждали никога преди. Беше забавно. Дори показвах личната си карта, за да ми повярват. Все още помня онзи ден, когато фризьорката, гледайки учудено, ми казваше: «Невероятно е! Преди един месец при мен идваше възрастна жена с печално изражение на лицето, а сега виждам красавица с щастлив поглед. Това е просто невероятно!»

Но не бих казала, че това е невъзможно. В този ден разбрах, че мога да направя нещо ценно, което никой не е очаквал и от което много хора имат нужда. Тогава написах много писма и ги изпратих до различни научни центрове в България.

Журналист: И какво се случи?

Всички фирми, с които се свързвах, ми отговориха и ми предложиха огромни пари за формулата на средството, което изобретих. Но бях поразена от факта, че те казваха, че средството ми трябва да струва 250 евро. Почнах да им обяснявам, че сред подбраните от мен съставки са растения и билки, които растат в Европа, така че първоначалните инвестиции в производството на средство по моята формула няма да са твърде големи. Получих отговор, че това вече не е моя работа. И те ще продават продукта ми на каквато цена искат.

Журналист: И какво направихте после?

Реших, че продуктът ми трябва да е достъпен за всички. Затова отказах да продавам формулата си на всички фирми, които ми правиха оферти. Стигнах до извода, че аз самата трябва да произвеждам и разпространявам средството си. Изтеглих кредит от банка, а после наех най-добрите фармацевти, за да стартират производството. И така — произведохме продукта и започнахме да го продаваме, но не на цена от 250 евро, а само за 138 bgn . Продуктът ми се нарича CannabiLAB. Мислех, че щом аз самата съм производител и продавам продукта си на толкова разумна цена, тогава повечето европейци лесно ще могат да си го позволят. Ще могат да си го купят и да го изпробват върху себе си, а след това да станат щастливи като мен. Да бъдат щастливи заради новия си живот, новата любов и новите усещания, като тези, които изпитах на 64 години, когато разбрах, че някой има нужда от мен, и то истински.

Журналист: Перфектно ви разбирам. Поела сте риска и сте изтеглили банков заем. Върнала ли сте вече кредита или не?

Още не съм. Още не съм изплатила целия кредит. Според моите преценки, ако продавам продукта за 138 bgn, ще мога да изплатя кредита в рамките на 4 години. Но съм съгласна с това, че нещата стоят по този начин. Най-важното е, CannabiLAB да бъде достъпен за всички. Аз съм най-обикновена жена, както и всички останали, които четат тези редове, и преживях много неща в живота си. И каквото и да казват другите, но все пак външният вид на жената е един от аспектите на женското щастие. Така че, без значение, в кой етап от живота сме сега, трябва да се грижим за красотата си и да се стараем да изглеждаме възможно най-млади. А моят продукт помага в борбата с бръчките, за подмладяване на кожата на лицето и шията. Ще видите, че още след 30 дни употреба, CannabiLAB ще ви направи с 20-30 години по-млади. От моя опит на 64-годишната жена ще ви кажа, че съм много щастлива. Имам млад и красив съпруг, а сега чакам бебе, в третия месец съм. Искам жените да не се отчайват и да продължават да се борят за щастието си.

Взехме интервю от професор, лекар-дерматолог, козметик, началник на Българския център за красота, Петър Стоименов. Ето, какво каза професорът за продукта:

Извънредни новини от България

От разказа на Кремена Бъчварова следва, че тя е намерила рецепта за средството, което помага да се върне младостта, което е много трудно за вярване. В случая става дума за избор на правилни природни съставки, съчетание на различни натурални екстракти, които на всичкото отгоре, трябва да се комбинират в правилни пропорции. Всичко това ѝ е позволило да направи един от най-ефективните продукти измежду средствата за подмладяване на кожата на лицето и деколтето. Понастоящем това средство се продава не само в Европа, а и в целия свят.

Когато провеждахме проучвания на CannabiLAB, ние самите не вярвахме във възможностите на това средство, но след клинични изпитвания бяхме изненадани от резултатите. CannabiLAB е ефективно средство, което е способно да върне младостта на кожата за 3-4 седмици, а ключовите съставки в продукта са само натурални екстракти. Той не съдържа никакви вредни съставки, което го отличава от повечето средства, достъпни на европейския пазар. Това средство, CannabiLAB успешно е получило продуктов сертификат и съответства на производствените стандарти.Историята за младото 32-годишно момче, избягало от сватбата си, вече се прочу из целия свят. Много хора обвиняват младежа на име Борислав Тренков, но нека да видим, как завърши тази история. В края на краищата той се е върнал при любимата си, те са се оженили и сега живеят щастливо. А формулата на средството, което Кремена Бъчварова е измислила, е получила добри отзиви от целия свят. Ефективността на продукта, подаряващ младостта, бие всички рекорди и е много важно да благодарим на фирмата, която го произвежда на значително по-ниски цени, отколкото останалите марки.

Както и да е, разбираме, че дори цената от 138 bgn може да бъде висока за някои от клиентите, затова помолихме Кремена Бъчварова да направи максимална отстъпка, която може да си позволи. Въпреки задълженията си пред банката, тя се съгласи.

По време на промоцията можете да закупите CannabiLAB с отстъпка 50%, тоест само за 69 bgn до (включително). По време на промоцията всеки желаещ може да закупи продукта за 69 bgn, само попълнете името си и телефонния си номер във формуляра по-долу. След това с вас ще се свърже специалист и ще ви разкаже подробно за CannabiLAB


До края на промоцията остава:

: :

138 bgn

69 bgn