Toată lumea vuieşte! studentul-geniu român a primit premiul de excelență în domeniul sănătății publice, după publicarea metodei de a scăpa de prostatită, care va salva milioane de vieți!


Între timp, în România: medicii nerușinați, fiind într-un acord secret cu farmaciile ascund un mijloc eficient, care o dată pentru totdeauna elimină prostatita și în fiecare an iau bani de la bărbați, prescriindu-le medicamente şi proceduri costisitoare!


img

La începutul primăverii anului 2020, la Congresul European de Urologie s-a întâmplat ceva incredibil. Întreaga sală i-a aplaudat 10 minute în picioare la persoana care se afla la tribună. Acesta a fost Răzvan Balauru - un student din România. El a propus utilizarea unei formule unice, care permite eliminarea prostatitei și prevenirea consecințelor letale.

Răzvan a propus o idee excelentă, iar implementarea acestei a fost preluată de structurile științifice ale României și Elveției. Specialiștii de la Institutul de Urologie, Universitatea Națională de Medicină și o mulțime de alți specialiști au fost implicați în dezvoltarea instrumentului. Mijlocul a fost deja creat și prezintă rezultate excelente.

Cum un nou mijloc va fi capabil să salveze milioane de vieți și de ce cetățenii români vor putea să-l cumpere cu o reducere mare - în materialul nostru de astăzi.

Corespondent: Răzvan, ați intrat în top zece dintre cei mai inteligenți studenți de medicină din lume. De ce ați decis să vă ocupați anume de problema urologiei?

Răzvan: Nu prea vreau să vorbesc despre asta în public, dar motivația este exclusiv personală. Acum câțiva ani, tatăl meu a decedat din cauza cancerului de prostată. Se părea că totul era în regulă și apoi o moarte dureroasă. Apoi am început să studiez problemele legate de urologie. Am fost șocat când mi-am dat seama că majoritatea pastilelor din farmacii sunt o chimie inutilă care doar distruge tot corpul. Iar tatăl meu le lua în fiecare zi.

În ultimii trei ani, m-am dedicat integral acestui subiect. De fapt, o nouă metodă de a scăpa de prostatită, despre care toată lumea vorbește acum, a apărut în procesul de scriere a tezei mele de licență. Mi-am dat seama că am inventat ceva nou. Dar nu am putut crede că acest lucru va provoca un astfel de interes din partea diferitelor structuri.

Corespondent: Știu că în România au vrut să vă aresteze imediat după publicarea metodei?

Răzvan: Da, a treia zi după discursul meu la conferință. Din fericire, am fost contactat deja de personalul Institutului de Urologie. Ei au ajutat, de asemenea, să clarifice această situație din partea structurilor de forță.

Corespondent: Ce s-a întâmplat, de fapt?

Răzvan: Unii dintre marii jucători de pe piață s-au speriat de posibila mea înțelegere cu Institutul de Urologie și alte instituții despre începerea dezvoltării unui remediu inovator. Atunci a fost deja clar că mijlocul va fi capabil să elimine complet de prostatită până la parametrii optimi și va servi drept o modalitate excelentă de a crește potența. Nu mă pricep prea bine la asta, dar medicamentele pentru prostatită sunt unul dintre cele mai profitabile segmente ale pieței. Nimeni nu vrea să piardă milioane sau miliarde din cauza unui student arogant. Așa că au fabricat un caz fals din nimic. Probabil s-au bazat pe faptul că eu nu înțeleg nimic despre asta și nu am pe nimeni care să mă protejeze. Dar, odată ce avocații au intrat în acest caz, a devenit clar că totul este inventat. Și m-au lăsat în pace.

Corespondent: Nu au mai fost probleme după aceea?

Răzvan: Nu există nici o problemă, dar încercări de a cumpăra formula au fost. De îndată ce au apărut publicații despre metoda mea, imediat au început să vină propuneri de vânzare a ideii mele. Primii au fost francezii care mi-au oferit 120 de mii de euro. Ultimul a fost un holding farmaceutic american care a vrut să o răscumpere deja pentru 35 de milioane de dolari. Acum am schimbat numărul de telefon și nu intru în rețelele de socializare, pentru că în fiecare zi pe toate canalele de comunicare sunt contactat pentru oferte de cumpărare.

Corespondent: Dar, din câte știu, nu ați vândut formula?

Răzvan: Bineînțeles că nu. Ar putea suna un pic brusc, dar nu am creat-o pentru ca oamenii din străinătate să profite de ea. Ce se va întâmplă dacă o voi vinde formula în străinătate? Ei vor primi un brevet, vor interzice producția conform acestei formule celorlalți și vor ridica prețul produsului. Poate că sunt tânăr, dar nu sunt idiot. În acest scenariu, românii pur și simplu nu pot scăpa de probleme cu prostatita și potență. Unul dintre medicii străini mi-a spus că un astfel de remediu ar trebui să costă cel puțin 1500 RON. Nu se încadrează nici într-o limită. Cine îl poate cumpăra în România pentru astfel de bani?

Prin urmare, când am primit o propunere de la structurile de conducere cu privire la participarea la dezvoltarea produsului național, am acceptat imediat. Am lucrat împreună cu cei mai buni specialiști. A fost uimitor. Acum, produsul a finalizat deja studiile clinice și este disponibil pentru oameni.

Dezvoltarea remediului a fost coordonată de Petru Bălănescu - profesor și cel mai faimos urolog din România. L-am rugat să vorbească despre boala însăși, despre noul remediu creat pe baza ideii lui Răzvan și despre cum și unde poate fi cumpărat de un român obișnuit.

img

Corespondent: Care este esența ideii lui Răzvan? De fapt, ajută la eliminarea prostatitei?

Petru Bălănescu: Ideea lui Răzvan este o nouă abordare a luptei împotriva prostatitei. Cum funcționează medicamentele învechite? În cel mai bun caz, cel mult pentru un timp, ameliorează simptomele durerii. În același timp, ei distrug vasele de sânge și inima, de fiecare dată din ce în ce mai mult apropiind persoana de un accident vascular cerebral sau un atac de cord. Dar ei nicidecum nu afectează cauza principală a prostatitei - restabilirea circulației sângelui în glanda prostatică. Problema continuă să rămână, și mai mult decât atât, este agravată cu fiecare administrare de astfel de medicamente.

Ideea lui Răzvan este de a elimina cauza principală a prostatitei și de a scăpa complex de boală! Mai întâi sunt activate procesele de recuperare. Prostata începe să se curețe, bacteriile încep să fie îndepărtate din organism. Acest lucru reduce dimensiunea prostatei. Apoi, urinarea se normalizează și inflamația dispare. Corpul începe procesul de curățare. În a treia etapă, zona inflamației este complet redusă și toate bacteriile sunt eliminate. Capacitatea naturală a organismului de a menține o stare echilibrată a prostatei este restabilită. Erecția este normalizată, deoarece sperma poate fi produsă în siguranță în glanda prostatică, restabilind astfel funcția de reproducere. Ca urmare, prostatita dispare complet, iar potența devine ca în anii tineri!

Acest rezultat a fost realizat datorită ideii ingenioase a lui Răzvan, precum și eforturilor unui număr mare de medici și specialiști medicali pentru a construi în jurul formulei propuse de Răzvan un remdiu eficient care previne prostatita la orice etapă.

Corespondent: "Dar ce-i cu medicamentele? Pentru bărbații cu prostatită sunt o mulțime."

Petru Bălănescu: Asta e problema, că o mulțime. Dar toți se bazează pe un principiu simplu - de a elimina ușor simptomele bolii, fără a elimina, de asemenea, cauza apariției acesteia. Mai mult decât atât, aceste medicamente dilată forțat vasele de sânge în glanda prostatică și sistemul genito-urinar, dăunează pereților lor, suprasolicită rinichii, inima. Da, ei elimină simptomele prostatitei și starea persoanei pentru o perioadă scurtă de timp devine mai bună. Dar, în general, ei afectează mai degrabă negativ corpul, decât au cel puțin un efect pozitiv asupra acestuia. Cu ajutorul lor, este imposibil să scape de prostatită. Răzvan avea dreptate. Dacă vă uitați la formulele de medicamente din farmacii, atunci orice specialist înțelege că nici măcar nu ar trebui să le ia.

Corespondent: Prostatita este într-adevăr atât de periculoasă?

Petru Bălănescu: Ați văzut statisticile privind mortalitatea din România? Câți mor din cauza bolilor oncologice asociate cu prostatita, vă amintiți? 63%! Este mai mult de aproape două treimi. Ați văzut cel puțin o persoană care ar muri de prostatită, dar nu ar avea cancer în acest timp? Pun pariu că nu. Nici doctorii de la morgă n-au văzut-o. Pentru că asta nu se întâmplă. Toți cei care au murit de prostatită în consecințele insuficienței renale, insuficienței cardiace, cancerului de prostată etc. au avut probleme inițial cu prostatita. Fiecare bărbat! În Occident, au înțeles de mult că prostatita la bărbați provoacă toate acestea. Peștele putrezește din cap, bărbați din... Și dacă eliminați consecințele în loc de cauză, puteți mânca medicamente în fiecare zi, dar rezultatul va fi zero.

Corespondent: Cum se numește produsul care se bazează pe formula lui Răzvan? Puteți să ne spuneți pe scurt despre acțiunea sa?

Petru Bălănescu: Remediul se numește Uromexil. Este eficient datorită efectului complex asupra corpului și a compoziției unice, în principal din extracte vindecătoare puternic concentrate de origine naturală. Uromexil elimină complet inflamația din prostată, curăță sistemul genito-urinar și rinichii. Alimentarea normală cu sânge este restabilită, procesele de necroză și putregai sunt oprite. Prostata încetează să arunce infecția în sistemul genito-urinar. După un curs, bărbații sunt complet restaurați și dorința sexuală crește, riscul de dezvoltare a cancerului de prostată este exclus, problemele de urinare și toate celelalte colaterale dispar.

Cu toate acestea, noi, cu Răzvan, am abordat problema destul de serios. Remediul nu este doar un alt aspect de formule chimice, care trec de la un medicament la altul, ci o compoziție unică de extracte puternic concentrate de origine vegetală. Acest lucru îl face nu numai cât mai eficient posibil, ci și complet sigur în trecerea cursului cu acest mijloc.

Peste doar câteva zile după începerea cursului, la persoană începe să reducă inflamația în sistemul genito-urinar. Apoi, are loc curățarea și restaurarea prostatei. Spre deosebire de chimia farmaciei, Uromexil nu are efecte negative asupra inimii sau a altor organe.

img

Compoziția produsului include o mulțime de componente naturale! Unii dintre aceștia, de exemplu:
1) Extractul de palmier pitic reduce simptomele adenomului de prostată și reduce inflamația; ajută la protejarea împotriva creșterii celulelor canceroase în prostată și conține, de asemenea, un sterol vegetal numit beta-sitosterol, care este, de asemenea, benefic pentru sănătatea prostatei.
2) Extractul de urzică este un remediu dovedit pentru infecțiile genito-urinare. Unii cred că poate ajuta la creșterea fluxului de urină la bărbații la prostată inflamată. De asemenea, extractul de urzică poate reduce semnificativ simptomele prostatitei.
3) Extractul de afine. Datorită componentelor sale, extractul de afine este deosebit de bun pentru proprietățile sale în reducerea activității simptomelor tractului urinar inferior.
4) Zinc. Datorită lui are loc formarea corectă a organelor genitale, precum și activitatea prostatei. Zincul este implicat în suprimarea enzimei care controlează conversia testosteronului în dihidrotestosteron, menținând astfel nivelurile normale. Poate fi util în recuperarea pacienților cu prostatită cronică. Acest lucru este datorat funcțiilor antibacteriene și imunomodulatoare ale zincului organic din organism.

Distribuim Uromexil în România de mai mult de o lună și am efectuat selectiv un sondaj între 10 000 de cumpărători:
Rezultatele sondajului:
1) Normalizarea urinării, eliminarea durerii chinuitoare - 99% de respondenți
2) Siguranța și eficacitatea cursului - 100% dintre respondenți
3) Îmbunătățirea potenței - 92% din respondenți
4) Efecte secundare și dependență nu au fost observate - 100% dintre respondenți

Corespondent: Uromexil va fi vândut în farmacii?

Petru Bălănescu: Am încercat să vindem Uromexil prin rețelele farmaceutice timp de o lună. Cu toate acestea, am luat decizia să anulăm contractul de furnizare a Uromexil în farmacii din România, începând cu din cauza faptului că acestea au început să vândă mijlocul nostru cu o marjă mare - 500-600 RON per ambalaj!

Reprezentanții farmaciilor au declarat că o astfel de marjă a fost justificată de faptul că Uromexil este ceea ce pacienții au nevoie pentru recuperare și prevenire o dată la 7-10 ani. Nimeni nu va mai cheltui bani pe medicamente învechite în fiecare lună, când se poate lua un curs de Uromexil și să uite de problemele de sănătate. Oamenii nu mai cumpără remediile pentru prostatită și medicamente pentru a îmbunătăți potența!

Și asta, potrivit acestora, duce la pierderi uriașe de bani pentru farmacii! De aceea au crescut semnificativ prețul pentru Uromexil!

În acest sens, producătorul Uromexil a reziliat contractul cu toate farmaciile! În loc să ducă un război inutil cu farmaciile care măresc prețul de 5 ori, producătorul a trecut exclusiv la vânzările online! Astfel, putem oferi cel mai bun preț pentru cumpărători!

Corespondent: Cât costă Uromexil?

Petru Bălănescu: După ce am aflat despre marjele nebunești în farmacii, Institutul de Urologie și alte structuri naționale au propus lansarea unui program de reducere și acordarea de asistență financiară proiectului nostru online! În cadrul programului, ei sunt gata să compenseze 50% din prețul remediului! Ca urmare, prețul la o reducere de 50% este de numai 149 ron!

Corespondent: Cât timp va funcționa programul de reducere?

Petru Bălănescu: Atenție! Promoția în cadrul căreia puteți comanda Uromexil cu o reducere 50% (doar pentru 149 ron în loc de 298 ron), va dura 2 săptămâni: de la până la (inclusiv)! Din acest motiv, vă recomand să plasați comanda pentru Uromexil cât mai curând posibil. Programul nu se va repeta în acest an!

Corespondent: De unde putem cumpăra Uromexil original, pentru să nu dăm peste un fals?

Petru Bălănescu: În România, există doar un singur mod de a obține produsul original! Cu permisiunea redacției, vom plasa FORMULARUL OFICIAL DE COMANDĂ imediat după încheierea interviului! În acesta, trebuie să completați numele dvs., să introduceți numărul de telefon de contact și să faceți clic pe butonul “COMANDAȚI CU O REDUCERE 50%”!

Nu vă temeți să lăsați o cerere! În această etapă, pentru a rezerva produsul cu o reducere, trebuie doar să introduceți numele dvs. și numărul de telefon de contact, prin care operatorul nostru va putea să vă contacteze! El vă va oferi informații mai detaliate despre remediu și vă va răspunde la toate întrebările despre curs și livrarea produsului!

Plata se efectuează numai după primirea mărfurilor de la serviciile de livrare.

Informațiile sunt actualizate în timp real:

Ambalaje promoționale cu o reducere de 50%, au rămas:

  • 75
buc.

Formular de comandă oficial

298 ron
149 ron

Introduceți numele dvs:
Numărul dvs. de telefon

Atenție, promoția cu o reducere 50% durează doar până la (inclusiv)


Comentarii: 14

Am avut probleme cu urinarea, eu sunt camionagiu. M-am gândit deja să mă duc la spital, mi-a fost atât de rău. Acum mă opresc la toaletă o dată la 4-5 ore. În capul meu nu se potrivește că înainte de aceasta, în farmacii, am cumpărat doar rahat.

img

Am un fel de dureri acute constante și o potență proastă. Vreau să cred că mă va ajuta... Mai ales cu o astfel de reducere!

Am citit într-o revistă de medicină despre acest remediu. În opinia mea, a fost un articol de expert, de un medic renumit la urologie...

În clinici se petrece haos și groază. N-am mai fost acolo de mult timp, oricum e inutil. În cele private te jefuiesc, pur și simplu fără opțiuni. Sunt foarte recunoscătoare că acum putem obține Uromexil la o reducere.

E un miracol. Am avut prostatita avansată acută și problemele cu potență. Și inima mă durea, și tensiunea se ridica și multe altele. Acum totul s-a retras. În sfârșit sunt fericit alături de soția mea.